Bereidingswijze
Bijzondere producten die vragen om een nauwkeurige bereiding.
Onze beroemde rundvleescroquet: kort, dik, stevig en nooit precies dezelfde vorm. Rijk gevuld en zacht van smaak. Een traktatie van puur rundvlees, echte bouillon en de beste ingrediënten.
Meer weten?Onze kalfsvleescroquet combineert een robuust uiterlijk met heerlijk mals kalfsvlees van Nederlandse bodem. Rijk gevuld met kalfsfond, volle melk en de beste ingrediënten.
Meer weten?Onze kaascroquet is rijk gevuld met een ragout van echte Hollandse kaas. Heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen met een lekker pittig tintje in de volle smaak.
Meer weten?Vertrouwd en een tikkeltje avontuurlijk, dat is onze kipsatécroquet. Riant gevuld met stukjes kipfilet, geroosterde pinda’s en een mooie mix van kruiden en specerijen.
Meer weten?Onze groentecroquet bewijst dat vegetarisch eten heel rijk kan smaken. De ragout is gemaakt zonder gelatine, maar met een heerlijke mix van de lekkerste groenten.
Meer weten?Meesterlijcke bitterballen, bijzonder lekker. Als inspiratiebron voor de smaak is een écht Hollands roggebroodje met kaas en mosterd gebruikt. Deze smaakcombinatie proef je terug in de ragout én in de korst, die samen perfect in balans zijn. De extra bite is afkomstig van de smaakvolle Franse grove mosterd.
Meer weten?Onze rundvleesbitterballen zijn robuust van buiten en romig zacht van binnen. Een traktatie van de beste ingrediënten met puur rundvlees.
Meer weten?Onze kalfsvleesbitterballen worden bereid met kalfsvlees van Nederlandse bodem, kalfsfond, volle melk en de beste ingrediënten. Een robuuste bal van buiten, heerlijk mals en romig van binnen.
Meer weten?Deze vrolijke variatie van Hollandse lekkernijen is onweerstaanbaar. Met kalfsvleesbitterballen, ambachtelijke gehaktballetjes, minikaassoufflés en kipfiletstukjes in een krokant korstje.
Meer weten?Je hebt kaassoufflés en je hebt onze luxe kaassoufflé. Net even royaler gevuld en dan ook nog met net even lekkerdere, romige Goudse kaas.
Meer weten?Ons saucijzenbroodje is gemaakt van lekker gekruid puur rundvlees in een knisperend jasje van roomboterbladerdeeg. Een heerlijke hartige hap!
Meer weten?