Ondernemers
Lunchspecials bij u op de kaart?Nu verkrijgbaar bij
Amsterdam
Grand Cafe de Amstelhoeck
Amsterdam
Gustafson
Arcen
Brasserie Alt Arce
Dronten
BrasseRia
Noordwijk aan Zee
Van Dobben zet het broodje croquet opnieuw op de kaart. In samenwerking met Meesterkok Jeroen Robberegt zijn vier Lunchspecials ontwikkeld. Verrassend en origineel van smaak en typisch Van Dobben. Er zijn recepturen ontwikkeld voor de rundvleescroquet, kalfsvleescroquet, kip-satécroquet en de kaascroquet, probeer ze allemaal!
Verrassend lekker met de zoete twist van uien compote en frisse tomaat. Voor een kaascroquet van Van Dobben kun je niet zomaar kaas gebruiken.
De smaak moet eerlijk zijn en Hollands, net als Van Dobben. Daarom gebruiken we voor de ragout oude Hollandse kaas voor een lekkere volle smaak.
De Hollandse klassieker verfrist met rode kool salade en grove mosterd crème. De Van Dobben rundvleescroquet is gemaakt volgens het originele recept uit 1945 met de beste ingrediënten van vandaag.
Dankzij de verse, malse rundvleesblokjes, hoogwaardige patisseriebloem en echte roomboter is de ragout zacht vloeiend en vertrouwd lekker.
Een smaaksensatie met taugé, adjar, chilicrème en krokante ui. De Van Dobben kipsatécroquet is fijn gekruid, rijk gevuld met stukjes kipfilet en afgemaakt met geroosterde pinda’s.
De croquet is gevuld met kipsaté en dus geschikt voor een breed publiek. Plus natuurlijk de licht pittige twist die zo goed in de smaak valt.
Een eigenwijze variant met rijke smaken van truffel en zuurkoolsalade. De Van Dobben kalfsvleescroquet is een eigenzinnige croquet die toch een allemansvriend is. Het geheim?
Het beste Nederlandse kalfsvlees in een unieke receptuur met nootmuskaat, peterselie en witte peper. Natuurlijk met dunne krokante korst om de zacht vloeiende ragout met boter en volle melk te omhullen.
Amsterdam
Amsterdam
Arcen
Dronten
Noordwijk aan Zee
De borrel wordt goud met Van Dobben.
Elk evenement wordt goud met Van Dobben