Van Dobben zet het broodje croquet opnieuw op de kaart. In samenwerking met SVH Meesterkok Jeroen Robberegt zijn vier Lunchspecials ontwikkeld. Verrassend en origineel van smaak, eenvoudig samen te stellen en daarmee zeer geschikt voor op de kleine kaart. Dit brengt meer variatie in uw food-aanbod en helpt u bij het verhogen van uw omzet en marge. Serveer de Rundvleescroquet, Kalfsvleescroquet, Kip-satécroquet en/of Kaascroquet, aan u de keuze!Wat betekent dit voor u?

Bereidingswijze Jeroen Robberegt

De Van Dobben Lunchspecials zijn voor mij een verrassende combinatie van healthy en guilty pleasure. Innovatieve gerechten gebaseerd op eigen creativiteit en inspiratie. Waarbij ik een balans heb gezocht tussen de Van Dobben croquetten, groenten en brood. En (los van de truffel) is de kostprijs van deze gerechten laag en kunnen met deze ingrediënten mooie en inspirerende Lunchspecials op tafel gezet worden. Durf te variëren!

Afzender: SHV Meesterkok Jeroen Robberegt

Omzet verhogend programma

Van Dobben heeft een aantal promotiematerialen ontwikkeld waarmee u de verkoop van de Van Dobben Lunchspecials stimuleert. Bijvoorbeeld met de gepersonaliseerde menukaart met keuze uit de vier broodjes, eigen prijzen en eventueel eigen logo.

Van Dobben lunchkaart

Interesse

Heeft u interesse in de Lunchspecials van Van Dobben? Neemt u dan contact op met één van onze vertegenwoordigers of stuur een e-mail naar info@vangeloven.com. We helpen u graag bij het op de kaart zetten van de Lunchspecials van Van Dobben.