Responsive image

Van Dobben Oven Rundvlees Croquetten

De Van Dobben Rundvlees croquetten worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met de zacht vloeiende ragout, stukjes vers rundvlees en dunne krokante korst zijn deze croquetten nu ook geschikt voor bereiding in de oven en Airfryer. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Oven Rundvlees Bitterballen

De Van Dobben Rundvlees bitterballen worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met de zacht vloeiende ragout, stukjes vers rundvlees en dunne krokante korst zijn deze bitterballen nu ook geschikt voor bereiding in de oven en Airfryer. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Rundvlees Croquetten

De Van Dobben Rundvlees Croquetten worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met een zacht vloeiende ragout, stukjes vers rundvlees en een dunne krokante korst. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Rundvlees Bitterballen

De Van Dobben Rundvlees Bitterballen worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met een zacht vloeiende ragout, stukjes mals rundvlees en een dunne krokante korst. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Kalfsvlees Croquetten

De Van Dobben Kalfsvlees Croquetten worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Een zachte ragout met puur kalfsvlees, specerijen, diverse groenten en een dunne krokante korst. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Garnalen Croquetten

De Van Dobben Garnalen Croquetten worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Een zachte ragout, met lekkere roze garnalen, diverse groenten en specerijen. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?

Responsive image

Van Dobben Groente Croquetten

De Van Dobben Groente croquetten worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Een zacht vloeiende ragout, met verse groenten en een dunne krokante korst. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.

Meer weten?