Van Dobben is door heel Nederland buitenshuis te verkrijgen bij cafetaria’s, restaurants, lunchrooms, benzinestations, sportverenigingen, kantines en vele andere plekken waar ze snacks verkopen. Bovendien kunt u Van Dobben verkrijgen bij de meeste supermarkten.

U kunt de producten het beste bewaren bij een temperatuur van minimaal -18 °C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. De producten zijn maximaal 48 uur houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4 °C. Producten niet voor het ontdooien lostrekken en dozen niet gestapeld ontdooien.

Ja, Van Dobben is ook te verkrijgen bij diverse grossiers in het buitenland. Voor het dichtstbijzijnde verkoopadres verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Voor de Van Dobben producten is alleen het beste vlees goed genoeg. Daarom is ons rundvlees afkomstig van runderen uit Europa. Wij hebben zelf het vlees geselecteerd voor de beste en een constante kwaliteit. Het vlees wordt vers verwerkt voor smaakvoller en malser vlees.

Nee, Van Dobben garandeert u, dat wij uitsluitend werken met puur rund- en kalfsvlees in onze croquetten en bitterballen.

Voor het beste resultaat dient u de producten uitsluitend in de koeling te ontdooien. Het product frituren in frituurvet van 180 ºC. Kijk bij de producten voor de bereidingstijd per product

De perfecte Van Dobben croquet bakt u in plantaardige frituurolie op 180°C.

Voor al uw overige vragen kunt u telefonisch terecht bij onze klantenservice, telefoon Tel: +31 (0)13 464 0680, of per e-mail via info@vandobben.nl

De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Of schrijf naar:

Van Geloven – Van Dobben
t.a.v. consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000 VH Tilburg