News 1
Nieuws

Ruim 75 jaar ambacht

News 1

Eugenie vond deze ambitie aantrekkelijk en de twee besloten snel samen te werken, zowel in zakelijk opzicht als in hun privéleven. Hun huwelijk viel samen met de officiële opening van Eetsalon Van Dobben op 28 juni 1945, een gebeurtenis die de basis legde voor een langdurig culinair erfgoed. Benieuwd geworden naar Eetsalon Van Dobben? Breng zelf een bezoekje of bekijk deze leuke video.

Heel Nederland kan genieten van Van Dobben

Van Dobben heeft zich sinds de opening van hun eerste eetsalon ontwikkeld tot een waar icoon en een begrip in heel Nederland. Tegenwoordig zijn de producten van Van Dobben overal in het land verkrijgbaar, met een breed en iconisch assortiment dat voor ieder wat wils biedt. Een van de meest kenmerkende producten is de Rundvlees croquet, die niet alleen opvalt door zijn stoere vorm maar ook geliefd is om zijn rijke, zacht vloeiende ragout van echte roomboter, blokjes puur en mals rundvlees en een dunne, krokante korst.

Naast deze beroemde klassieker biedt Van Dobben een variëteit aan croquetten, waaronder de Kalfsvlees croquet, Saté croquet, Kaas croquet en Groente croquet. Elk van deze croquetten heeft een unieke en eigen smaak, maar allemaal voldoen ze aan de hoge kwaliteitsstandaard die men van Van Dobben mag verwachten. 

Afbeelding
eetsalon

100% Van Dobben, 0% vlees

De Van Dobben croquet en bitterbal in een vegetarische variant. Wie ooit een Van Dobben heeft geproefd weet het. Zo was en is dé croquet bedoeld. Want een Van Dobben Vega croquet herken je meteen. Aan zijn vorm, die kort en dik van stuk is. Aan de rijke smaak van zijn zacht vloeiende ragout met de lekkerste ingrediënten, die verpakt zit onder zijn krokante korst. Ook Van Dobben Vega smaakt ouderwets lekker en is dé favoriet van Nederland. Alleen te verkrijgen bij cafetaria’s en horecagelegenheden.

Van Dobben is onmisbaar bij iedere borrel

Bij elke borrel mag Van Dobben zeker niet ontbreken. Het 'Rondje Van Dobben', met de kenmerkende Rundvlees bitterballen, is een essentieel onderdeel van elke borrelkaart. Voor wie zijn gasten wat meer variatie wil bieden, zijn de Kalfsvlees bitterballen van Van Dobben een uitstekende keuze om iedereen tevreden te stellen. Daarnaast zijn er stijlvolle serveerschalen en promotiematerialen beschikbaar, waarmee de borrel een extra dimensie krijgt. De producten kunnen hiermee op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden, helemaal in lijn met de sfeer en stijl van Van Dobben.