Afbeelding
Uniek van vorm, royaal gevuld en extra romig. Bereid met Goudse kaas en voorzien van een goudbruine, licht krokante korst bestrooid met maanzaadjes. 100% vegetarisch.
Inhoud doos: 24 stuks, 75 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien. Frituren in frituurolie van 175°C.
Ontdooid: ± 2,5 minuten. Bevroren: ± 3,5 minuten.
De Kaassoufflés halverwege de bereidingstijd keren.
Let op: na het frituren is de vulling vloeibaar en erg warm, houd hier rekening mee.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ontdooid: ± 2,5 minuten. Bevroren: ± 3,5 minuten.
De Kaassoufflés halverwege de bereidingstijd keren.
Let op: na het frituren is de vulling vloeibaar en erg warm, houd hier rekening mee.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Tarwebloem, 30% smeltkaas (water, 29% Gouda kaas (melk), boter (melk), melkeiwit, zetmeel, smeltzouten (E450, E452, E339), weipoeder (melk), gemodificeerd zetmeel, kleurstoffen (caroteen)), water, plantaardige olie (palm, raapzaad, zonnebloem), zout, rijstemeel, 0,4% maanzaad, kaaspoeder, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (E471), voedingszuren (citroenzuur), gehydroliseerd plantaardig eiwit, gistextract, gist, smaakversterkers (E621), maltodextrine, kurkumapoeder, zuurteregelaars (E339), kleurstoffen (curcumine), verdikkingsmiddelen (guarpitmeel), weipoeder (melk). E= een door de EU goedgekeurde hulpstofVoedingswaarde
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 1385 kJ |
331 kcal | |
Vetten | 17.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.2 g |
Koolhydraten | 32.9 g |
waarvan suikers | 3.7 g |
Vezels | 2.825 g |
Eiwitten | 8.5 g |
Zout | 2 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | Z |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Afbeelding