Afbeelding
Een robuuste 30 grams bitterbal, gemaakt van puur mals kalfsvlees van Nederlandse bodem. Op smaak gebracht met kalfsfond, volle melk en de beste ingrediënten.
Inhoud doos: 54 stuks, 30 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurolie van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurolie van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Volle melk, tarwebloem, water, 14% gekookt kalfsvlees, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem, olijf), zout, ui, gelatine (rund), zetmeel (bevat tarwe), kruiden en specerijen (bevat selderij), lupinemeel, smaakversterkers (E621, E627, E631), glucose (tarwe), verdikkingsmiddelen (E407a, guarpitmeel, E466, xanthaangom), stabilisatoren (E451, E450), kleurstoffen (annatto bixine, annatto norbixine, E150c, caroteen), gist, plantaardig eiwit, aroma (bevat selderij), geconcentreerd rund bouillon, glucosestroop, azijn, gehydroliseerd tarwe-eiwit, gedroogde groenten (ui, knoflook), gistextract, kalfsbouillon (bevat melk), suiker, dierlijk vet (rund), antioxidanten (E301), rode wijn, emulgatoren (E472c), maltodextrine. E= een door de EU goedgekeurde hulpstof. In een fabriek geproduceerd waar ook pinda's worden verwerkt.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | per portie (30 g) | |
---|---|---|
Energie | 865 kJ | 260 kJ |
207 kcal | 63 kcal | |
Vetten | 11.9 g | 3.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.2 g | 1.6 g |
Koolhydraten | 18.3 g | 5.5 g |
waarvan suikers | 2.5 g | 0.8 g |
Eiwitten | 6.3 g | 1.9 g |
Zout | 1.4 g | 0.42 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | Z |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | M |
weekdieren | Z |
Afbeelding