Afbeelding
De Van Dobben Rundvleesbitterbal heeft een robuust uiterlijk, de romige Van Dobben-rundvleesragout en een krokante korst. Gemaakt van blokjes puur mals rundvlees, echte bouillon en alleen de beste ingrediënten.
Inhoud doos: 54 stuks, 30 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Water, tarwebloem, 16% gekookt rundvlees (72% rundvlees, water, smaakmix (natuurlijk aroma, voedingsvezel, soja-eiwitisolaat), zout, kruiden), plantaardige oliën (palm, koolzaad), botervet (bevat melk), lupinemeel, ui, tarwezetmeel, zout, rundergelatine, bouillonpoeder (plantaardig eiwithydrolysaat, zout, natuurlijk aroma), rundvleesbouillon (natuurlijk aroma, geconcentreerde rundvleesbouillon, zout, suiker, aardappelvlokken, zonnebloemolie, groenteconcentraat (wortel, ui), maltodextrine, citroensapconcentraat, specerij), gistextract, maltodextrine, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), gist, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, E466), specerijen, suiker, antiklontermiddelen (E341, E551), emulgator (E451), stabilisator (E450), kruiden, uienpoeder, voedingszuur (melkzuur), kurkuma-extract. E= een door de EU goedgekeurde hulpstof. In een fabriek geproduceerd waar ook pinda's worden verwerkt.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 699 kJ |
167 kcal | |
Vetten | 8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.2 g |
Koolhydraten | 16.4 g |
waarvan suikers | 0.8 g |
Vezels | 0.5 g |
Eiwitten | 7.1 g |
Zout | 1.3 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | M |
weekdieren | Z |
Afbeelding