Afbeelding
De Van Dobben Rundvleesbitterbal heeft een robuust uiterlijk, de romige Van Dobben-rundvleesragout en een krokante korst. Gemaakt van blokjes puur mals rundvlees, echte bouillon en alleen de beste ingrediënten.
Inhoud doos: 54 stuks, 30 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Water, bloem (bevat tarwe), gekookt rundvlees 11%, plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), botervet (bevat melk), zout, ui, rundergelatine, suiker, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, soja), glucosestroop, gist, natuurlijke aroma's, gistextract, soja-eiwitisolaat, maltodextrine, kruiden en specerijen, dextrose, rundvleesbouillon, plantaardige vezels (aardappel, bamboe, inuline, citroen, limoen), verdikkingsmiddel: E466, invertsuikerstroop, plantaardig eiwit (bevat tarwe), sojabonen, aardappelvlokken, groenteconcentraat (wortel, ui), citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, kurkuma-extract. Kan sporen van PINDA bevatten.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 794 kJ |
189 kcal | |
Vetten | 8.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.1 g |
Koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 1.3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 6.7 g |
Zout | 1.3 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Afbeelding