Afbeelding
Stoer van vorm (kort en dik), met een romige ragout en krokante korst. Gemaakt van blokjes puur mals kalfsvlees en op smaak gebracht met kalfsfond, volle melk en alleen de beste ingrediënten.
Inhoud doos: 20 stuks, 100 gram per stuk
Bewaaradvies
Producten voor ontdooien niet lostrekken. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurolie van 180°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurolie van 180°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
volle melk, tarwebloem, water, 14% gekookt kalfsvlees, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem, olijf), zout, ui, gelatine (rund), zetmeel (bevat tarwe), lupinemeel, kruiden en specerijen (bevat selderij), smaakversterkers (E621, E627, E631), glucose (tarwe), verdikkingsmiddelen (E407a, guarpitmeel, E466, xantaangom), stabilisatoren (E451, E450), gist, kleurstoffen (E160b, E150c, caroteen), bouillon (rund, kalf, bevat melk), plantaardig eiwit, aroma (bevat selderij), glucosestroop, azijn, gehydroliseerd tarwe eiwit, gedroogde groenten (ui, knoflook), gistextract, suiker, dierlijk vet (rund), antioxidanten (E301), rode wijn, emulgatoren (E472c), maltodextrine. E=een door de EU goedgekeurde hulpstof. In een fabriek geproduceerd waar ook pinda's worden verwerkt.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | per portie (100 g) | |
---|---|---|
Energie | 860 kJ | 860 kJ |
206 kcal | 206 kcal | |
Vetten | 11.8 g | 11.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.3 g | 5.3 g |
Koolhydraten | 18.2 g | 18.2 g |
waarvan suikers | 2.5 g | 2.5 g |
Vezels | 0.8625 g | 0.9 g |
Eiwitten | 6.3 g | 6.3 g |
Zout | 1.3 g | 1.3 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | Z |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | M |
weekdieren | Z |
Afbeelding