Afbeelding
Inhoud doos: 24 stuks, 80 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten niet voor ontdooien lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituur de croquetten bij voorkeur in plantaardige frituurolie van 175 °C.
Baktijd ontdooid: ca. 5 minuut. Baktijd bevroren: ca. 9 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituur de croquetten bij voorkeur in plantaardige frituurolie van 175 °C.
Baktijd ontdooid: ca. 5 minuut. Baktijd bevroren: ca. 9 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Water, paneermeel (tarwebloem, zout, kruid, gist), tarwebloem, 10% vegetarische vleeschblokjes (water, soja-eiwit, zonnebloemolie, gerst, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur, azijn, zout, specerijen), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), dextrose, zout, tarwebloem, stabilisator: E466, tarwe-eiwit), plantaardige oliën (palm, raapzaad), melkpoeder, roomboter (bevat melk), ui, zout, natuurlijk aroma, plantaardige vezels, verdikkingsmiddelen: agar-agar, johannesbroodpitmeel, xanthaangom, carrageen, guarpitmeel, soja-eiwithydrolysaat, bouillonpoeder (plantaardig eiwithydrolysaat, zout, natuurlijk aroma), specerijen, maltodextrine, kruiden, suiker, gistextract, uipoeder, kurkuma-extract. Kan sporen van pinda bevatten.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 781 kJ |
186 kcal | |
Vetten | 7.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.2 g |
Koolhydraten | 23 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 6 g |
Zout | 1.4 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | M |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Afbeelding