Afbeelding
De Van Dobben Rundvleescroquet is gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Hij is een tikkeltje onregelmatig van vorm, met een romige ragout en krokante korst. Gemaakt van blokjes mals rundvlees en rijke bouillon. Je proef de kwaliteit!
Inhoud doos: 20 stuks, 100 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Water, bloem (bevat tarwe), rundvlees 13%, plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), botervet (bevat melk), zout, ui, rundergelatine, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, soja), verdikkingsmiddel: E466, natuurlijke aroma's, soja-eiwitisolaat, gistextract, gist, suiker, maltodextrine, glucosestroop, rundvleesbouillon, specerijen, plantaardige vezels (bamboe, aardappel, inuline, citroen, limoen), dextrose, kruide, sojabonen, invertsuikerstroop, aardappelvlokken, tarwe-eiwit, groenteconcentraat (wortel, ui), citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, specerij-extract. Kan sporen van pinda bevatten.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 812 kJ |
194 kcal | |
Vetten | 9.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.7 g |
Koolhydraten | 20 g |
waarvan suikers | 1.1 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 6.9 g |
Zout | 1.4 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | M |
weekdieren | Z |
Afbeelding